Advies en Strategie

Haal meer uit je online communicatie

Advies en Strategie kunnen we allemaal af en toe wel eens gebruiken. Een rondje sparren, beetje brainstormen. Maar hoe doe je dit zonder te verzanden in oeverloos gezwets over hoe mooi het zou kunnen zijn?

De juiste online communicatie strategie begint met een bedrijfsinventarisatie en een stappenplan om dit om te zetten in logisch webdesign.

Het probleem is alleen vaak dat mensen in een organisatie het bedrijf zo goed kennen dat er te weinig afstand is om een goede analyse te maken. Het wordt een deel van jezelf, je kindje zo je wilt, en dan is het heel lastig objectief te blijven.

En objectiviteit is nu precies wat je nodig hebt om het volgende niveau te bereiken.

Doe dit dus bij voorkeur met iemand die objectief is, ondernemer is, thuis is in communicatie en online marketing en boven alles logica de boventoon laat voeren.

Wil je meer weten over hoe je je bedrijf kunt optimaliseren qua online communicatie? Stuur een berichtje met bedrijfsgegevens en wensen/doelen en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak om eens te sparren. Of we dit bij jou of bij mij doen hangt af van de doelen.

 

HALLO, IK BEN BOB SCHILLEMANS

Hoe mag ik je helpen?

Wil je meer uitleg of duidelijkheid over een bepaald onderwerp dan hoor ik het graag.