Content Marketing

Word een autoriteit

Content Marketing is ideaal om bekendheid te creëren en autoriteit op te bouwen in je specialisatie. Dit is natuurlijk weer hartstikke goed voor het vertrouwen van de bezoeker in jou als kenner in jouw branche (know, like and trust oftewel kennen, leuk vinden en vertrouwen). 

 

Dit kan op een aantal manieren:

 1. Tekst en beeld (afbeeldingen, infographics e.d.) – Een Blog (afkorting voor ‘Weblog’) met artikelen op je website. Op deze manier kun je in alle rust schrijven over jouw vakgebied.

2. Video – Vlog (afkorting van ‘Video Weblog’) of lessen, product reviews etc. op  YouTube en/of andere platformen zoals Vimeo of sociale netwerken zoals Facebook, Instagram etc. Dit vereist enige oefening met voor een camera staan maar kan buitengewoon effectief zijn als het goed wordt gedaan.

3. Audio – Podcast op platformen als Spotify,  Audible, iTunes etc. Als je lange verhalen goed kwijt kan door interessante gasten uit te nodigen voor een gesprek is dit een ideaal medium.

 

Welke vorm je ook kiest, Content Marketing is langetermijn strategie. Juist daarom wil je zeker zijn over je te kiezen strategie, deze dient logisch opgebouwd te zijn zodat je effectiviteit omhoog gaat. 

Meer informatie of eens een uurtje sparren om te kijken wat er voor jou mogelijk is? Bel, stuur een email of vul het contactformulier in.

HALLO, IK BEN BOB SCHILLEMANS

Hoe mag ik je helpen?

Wil je meer uitleg of duidelijkheid over een bepaald onderwerp dan hoor ik het graag.